Je zou kunnen denken dat ik mijn talent geërfd heb van de bekende boten fotograaf Frank       Beken , maar  voor zover ik weet is hij geen familie , ondanks mijn eerste foto er ook één           van een boot was .

 En toch zit het fotograferen mij in het bloed .

 Mijn inzet en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat ik de gave kon ontwikkelen om foto's   op een aangename en kleurrijke manier kan presenteren .

 Geen enkele tak van expressie , gaande van portret over landschap tot het gedurfde naakt ,

 zowel in kleur als in zwart wit , ga ik uit de weg .

 Beelden zeggen namelijk meer dan woorden en daar fotografie mijn passie is                                       hoop ik dat mijn beelden menig persoon zullen aanspreken ,                                                                       en dat velen mijn werk willen volgen . Heb ook de fotografie mogen doen voor de website van   Bed & Breakfast ' t Kruushuus te Welsum - Het reclamebord voor verblijf in Pipowagen te Essen   en voor beide boeken van Jurgen Thyssen klik op de foto's voor verdere info